Buchholdt lakrids småkager

500 gram hvedemel.
1 tsk. bagepulver.
60 gram lakridspulver (2 breve fra Tiger).
375 gram koldt saltet smør.
500 gram fint rørsukker.
2 æg.

Sigt hvedemelet sammen med bagepulver i en røreskål, tilsæt lakridspulver og smør i små tern.
Ælt dejen sammen til smøret er kørt helt ud, til smøret ikke kan mærkes mere.

Tilsæt nu sukker og æg og ælt dejen til den har samlet sig.
Del dejen i klumper på 500 gram og tril dem til lange pølser med en diameter som en tyvekrones mønt.
Rul dejpølserne ind i bagepapir og læg dem i fryseren til de er hårde.

Forvarm ovnen til 180 grader på varmluft, skær pølserne i ca. 1 cm. tykkelser , læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem 8-10 minutter.
Tag dem ud og lad dem køle af på risten, opbevares bedst i en kagedåse med låg der slutter tæt eller en anden form for lukket beholder.