Dansk klassiker som både børn og voksne kan lide.
Antal portioner4 personer
800 g kogte kartofler
8 wienerpølser
1 zittauerløg
10 g smør
3 tsk edelsüsspaprika
1 dåse koncentreret tomatpuré
2 dl skummetmælk
1⁄2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1⁄2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt
klippet purløg
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.