4 pers.
Ingredienser:
250 gram kyllingefilet uden skind og ben
200 gram pastaskruer
150 gram bacon i skiver
1 stk. æble eller annanas
Dressing:
4 dl. Creme fraiche 18 %
1 dl. Mayonnaise. fedtreduceret
1 tsk. Limesaft *
2 spsk. Karry
Salt
Peber
Kog pastaen i letsaltet vand og lad den køle af i en sigte. Skyl den med kold vand i en sigte så de ikke klistrer sammen.
Skær bacon i stykker af ca. 1 cm og steg det sprødt. Læg det på køkkenrulle for at suge det overskydende fedt væk.
Steg eller kog kyllingen og skær den i passende firkanter (ikke for små).
Skyl æblerne og skær dem i halvstore tern.
Dressing:
Bland alle ingredienser i creme fraichen og hæld dressingen over salaten. Bland godt så dressingen fordeler sig jævnt.
Tips:
Har du friske asparges til overs kan du skære dem i stykker og putte dem i salaten.
Gem lidt bacon til pynt.