Chili-Chokolade-Cookies

Ingredienser

25 g smør

100 g + 50 g mørk chokolade

1 æg

85 g sukker

1/2 tsk vaniljesukker

40 g mel

1/4 tsk bagepulver

1/4 tsk salt

1 tsk chilipulver

Sådan gør du!

Smelt smør og de 100 g chokolade over vandbad.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, og rør chokoladeblandingen i.

Si mel, bagepulver, salt og chilipulver, og hæld det i.

Hak de 50 g chokolade, og vend den i dejen.

Sæt skefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. (Lav god afstand, så de ikke flyder sammen.)

Bag dine cookies i cirka 12 minutter ved 170 grader.

Cookies’ene er ikke særlig stærke, men har et skønt strejf af chili, der dukker op et par sekunder efter, at du har taget din første bid.

Ønsker du ild på tungen, så dobler du bare mængden af chili.