4 personer
Ingredienser:
600 g. kogt hamburgerryg
750 g. kartofler
salt og Peber
2 spsk. smeltet smør
Urtesmør:
75 g. smør
2 stk. knust hvidløgs fed
2 spsk. hakkede persille
1 tsk. Estragon
2 tsk. citron saft
Tilbehør:
Blandet grøn salat
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 225 grader
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Læg skiverne i et smurt ovnfast fad.
Krydder med salt og peber og hæld smeltet smør over, bag kartoflerne i ovnen i 30 min.
Skær hamburgerryggen i centimeter tykke skiver.
Læg derefter skiverne oven på kartoflerne sæt dem i ovnen i yderligere 15 minuter.
Kryddersmør:
Rør smørret blødt, tilsæt hvidløg, persille og estragon.
Smag til med citronsaft og salt og peber.
Tag fadet ud af ovnen når den er klar og læg en stribe kryddersmør over kødskiverne.
sæt fadet i ovnen yderligere et par min til smørret er smeltet og serveres straks.