Hamburgerryg på kartoffelbund med urtesmør

4 personer

Ingredienser:

600 g. kogt hamburgerryg

750 g. kartofler

salt og Peber

2 spsk. smeltet smør

Urtesmør:

75 g. smør

2 stk. knust hvidløgs fed

2 spsk. hakkede persille

1 tsk. Estragon

2 tsk. citron saft

Tilbehør:

Blandet grøn salat

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225 grader

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.

Læg skiverne i et smurt ovnfast fad.

Krydder med salt og peber og hæld smeltet smør over, bag kartoflerne i ovnen i 30 min.

Skær hamburgerryggen i centimeter tykke skiver.

Læg derefter skiverne oven på kartoflerne sæt dem i ovnen i yderligere 15 minuter.

Kryddersmør:

Rør smørret blødt, tilsæt hvidløg, persille og estragon.

Smag til med citronsaft og salt og peber.

Tag fadet ud af ovnen når den er klar og læg en stribe kryddersmør over kødskiverne.

sæt fadet i ovnen yderligere et par min til smørret er smeltet og serveres straks.