SALAT MED VANDMELON OG HVID OST

En skøn læskende salat. Kombinationen af den salte hvid ost og den søde vandmelon er usædvanlig god.

Opskriften gælder for 10 personer

1 dl balsamicoeddike
85 g sukker (1 dl)
1⁄2 dl græskarkerner
1 lille vandmelon i tern
300 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern afdryppet
Pynt
friske mynteblade
Balsamicosirup
Kog balsamicoeddike og sukker ved kraftig varme i en gryde i ca. 1 min. Hæld siruppen i en skål og lad den køle af.

Rist græskarkerner på en tør pande ved jævn varme i ca. 2 min. Lad dem køle af.

Ved serveringen
Anret vandmelon- og ostetern i et fladt fad og dryp lidt sirup over. Drys med græskarkerner og server resten af siruppen i en lille skål ved siden af.

Tips
Når opskriften ganges op, skal kogetiden på balsamicosiruppen forøges tilsvarende.

Balsamicosirup kan laves og stå en uge i køleskabet.

Græskarkernerne kan ristes dagen før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *