Mille´s Pastasalat med kylling og bacon

DSC_2476

4 pers.

Ingredienser:
250 gram kyllingefilet uden skind og ben
200 gram pastaskruer
150 gram bacon i skiver
1  stk. æble eller annanas

Dressing:
4 dl. Creme fraiche 18 %
1 dl. Mayonnaise. fedtreduceret
1 tsk. Limesaft *
2 spsk. Karry
Salt
Peber

Kog pastaen i letsaltet vand og lad den køle af i en sigte. Skyl den med kold vand i en sigte så de ikke klistrer sammen. 

Skær bacon i stykker af ca. 1 cm og steg det sprødt. Læg det på køkkenrulle for at suge det overskydende fedt væk. 

Steg eller kog kyllingen og skær den i passende firkanter (ikke for små). 

Skyl æblerne og skær dem i halvstore tern.


Dressing: 
Bland alle ingredienser i creme fraichen og hæld dressingen over salaten. Bland godt så dressingen fordeler sig jævnt. 

Tips:

Har du friske asparges til overs kan du skære dem i stykker og putte dem i salaten. 

Gem lidt bacon til pynt.