Farmands æblekage

Indhold:
225 g. hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk kanel
3 æbler – gerne madæbler
2 store æg
75 g. blødt smør
175 g. rørsukker
revet skal af 1 appelsin
1 tsk revet citronskal
1 spsk mælk (hvis nødvendigt)
lidt flormelis

Sådan gør du:
Si mel, bagepulver og krydderier ned i en skål. Hak æblerne i relativt store stykker, og put dem i en anden skål. Du vælger selv, om du vil skrælle æblerne. Put 1 tsk af det siede mel over æblerne, og bland det. I skålen med mel tilsætter du piskede æg, smør og sukker med og blander det, indtil det har en cremet konsistens. Fold derefter den revne appelsinskal, revet citronskal og æbler i dejen. Hvis den virker lidt tør, kan du tilsætte mælken. Put dejen i en form med en diameter på cirka 20 centimeter, og sæt den ind i en forvarmet ovn på 180 grader. Kagen skal have omtrent en time i ovnen, og herefter skal den køle af i ti minutter, inden du kan putte flormelis på og servere den.