Saftig hamburgerryg på grill/rottiserie

Saftig hamburgerryg på grill

1. stk. hamburgerryg

Glase: En traditionel glase til glaseret hamburgerryg består af dijonsennep og brun farin, men som en lidt alternativ version .
1 tsk. farin,
2 spsk. sød chilisauce og
1 spsk. kecap manis soja sauce
1 spsk. HP sauce.

Tag nettet af før hamburgerryggen får glase

Hamburgerryg i net blev indkøbt, og rottiserie blev gjort klar, på grillen ved 150 grader.

Glase laves  som så kan pensle på mens hamburgerryggen roterede rundt.
Hamburgerryggen roterede i ca. 2 timer ved 150 grader, og derefter hvile i 20 minutter.

Resultatet var overraskende godt. Virkelig saftig og glasen gav en dejlig sød og smagfuld kant.
(Glasen karamelliserer, så derfor kan nettet være svært at få af. Det kan sagtens lade sig gøre, men overfladen bliver lidt ødelagt. )