Snickerskage

Ingredienser:

Bund:
5 Æg
540 gram Sukker
300 gram Smør
360 gram Hvedemel
4.5 tsk. Vanillesukker
2.5 tsk. Bagepulver
450 gram Peanuts usaltede *

Karamelsauce:
360 gram Sukker
4 tsk. Vanillesukker
4 tsk. Kakao
2 dl. Sirup, lys
2 dl. Piskefløde
100 gram Smør
225 gram Mørk chokolade 44%
225 gram Lys chokolade 30%

Forklaring:
Æg og sukker piskes. smeltet smør og de øvrige ingredienser blandes i. Hældes i bradepanden. Peanuts fordeles over kagen. kagen bages ved 200 grader C. alm. ovn i 15 – 20 minutter.

Alle ingredienserne til karamelsaucen blandes i en gryde og koges i 8 min. hældes over den varme kage. kagen afkøles.
Chokoladen smeltes og smøres på

Tips:

Den skal serveres i små stykker da den nemt kan blive for meget ellers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *