Karin´s Blåbærkage

Dejen:
3 dl. Raps / Vindrue kerne olie
200 g. Sukker
4 tsk. Kanel
6 stk. Æg
400 g. Hvedemel
6 tsk. Bagepulver
4 tsk. Vanillepulver
300 g. Revne gulerødder
150 g. Hakkede Nødder

Glasur:
1 dl. Flormelis
2 tsk. Citronsaft
2 spsk. Vand
1 bæger Philadelphia ost

Pynt:
250 g.  Friske Blåbær

Fremgangsmåde:
Olie, sukker, kanel og æg røres sammen.
Mel, bagepulver, vanille og nødder blandes og tilsættes sammen med gulerødderne, dejen hældes i en springform og bages ved 170 grader i 45 min.
Glaseres og pyntes med friske blåbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *