Til marinaden
4 store fed hvidløg
½ kop frisk dild
1/4 kop friske blade af rosmarin
1/4 kop Cremefraiche
2 tsk. ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. salt
½ tsk. frisk kværnet sort peber
1 hel kylling på 1,8 – 2 kg.
½ kop tør hvidvin
Tlberedning af marinaden:
Kom hvidløg i en foodprocessor, og kør, indtil det er hakket. Kom dild og rosmarin i, og kør til det er findelt, tilsæt cremefraiche, olie, salt og peber, fortsæt til det er helt blandet.
Kom marinaden og kylling i en plastpose og fordel marinaden omkring kyllingen. Lad kyllingen trække i kølskab i mindst 2 timer og højst 12 timer.
Hæld vinen i bundkoppen på kyllingeholderen og sæt kyllingen på kyllingeholderen og grill den til den er gennemstegt.
Inderekte medium varme til indvendig temp 82 grader på lårets tykkeste del, ca. 45-55 min.