Ingredienser:
Dej:
1000 g. hvedemel
5 dl. vand
100 g. madolie
100 g. sukker
50 g. gær
1 æg
0.5 tsk. salt
Fyld:
Pastasovs
Skinketern (hakkes fint)
oregano
reven ost
Forklaring:
Dejen:
1. Gæren udrøres i den lunede væske. De øvrige ingredienser og ca 2/3 af melet tilsættes og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord.
Dejen skal hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
Dejen æltes igennem og deles. Derefter rulles dejen ud i en firekant.
Pastasovsen smørres på/skinken kommes på/osten kommes på og oreganoen drysses på. rulles sammen til en pølse. Skæres ud til snegle. Sættes på en bageplade og pensles med lidt pastasovs og bages med det samme i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12-15 min.