Pizzasnegle

Ingredienser:
Dej:
1000  g. hvedemel
5  dl. vand
100  g. madolie
100  g. sukker
50  g. gær
1   æg
0.5  tsk. salt

Fyld:
Pastasovs
Skinketern (hakkes fint)
oregano
reven ost

Forklaring:
Dejen:
1. Gæren udrøres i den lunede væske. De øvrige ingredienser og ca 2/3 af melet tilsættes og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord.
Dejen skal hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Dejen æltes igennem og deles. Derefter rulles dejen ud i en firekant.

Pastasovsen smørres på/skinken kommes på/osten kommes på og oreganoen drysses på. rulles sammen til en pølse. Skæres ud til snegle. Sættes på en bageplade og pensles med lidt pastasovs og bages med det samme i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12-15 min.