Pirogger m. kylling/oste fyld

Antal: 12 Pers

Ingredienser:
Dej:
1.5  dl. vand
0.5  pk. gær
0.5  dl. olie
5  dl. hvedemel
lidt salt

Fyld:
150  g. kylling i tern
2  dl. revet ost
1   æg

Forklaring:
1. Rør gæren ud i lunken vand
2. Tilsæt olie, salt og mel
3. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 30 min.
4. Bland kyllingetern og revet ost i en skål
5. Tænd ovnen på 200 grader
6. Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som formes til boller
7. Rul bollerne ud til en tynd plade. (Med en kagerulle)
8. Læg kylling/ost på dejpladerne
9. Form piroggerne og prik dem sammen med en gaffel
10. Piroggerne pensles med sammenpisket æg
11. Bag dem i 15 min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *