Pasta med kylling og citron

2 pers.

Lidt olie til stegning
Skallen og saften af 1 citron
2 kyllingfilet
3 fed hvidløg
1 pose frisk spinat
Håndfuld basilikumblade
3 spsk. marscarpone ost
½ dl. vand
½ dl. fløde
håndfuld parmesan
salt, peber
½ pk. pastariget citron pasta

Sæt gryde med vand over til pasta, husk salt. Steg Kyllingefileter på panden. Tag dem af panden, når de er færdige. Hak hvidløg og steg det let, tilsæt spinat, rør rundt, tilsæt marscapone, citronskal, citronsaft og lad det simre 1 min. (sæt pastaen over og kog i 2 min.) tilsæt basilikumblade, Parmesanost og lidt vand og fløde. Smag til med salt og peber, vend det hele godt rundt. Den nykogte pasta tages op fra kogevandet og direkte ned i retten og vendes rundt under svag varme 1-2 min. til retten sætter sig. Retten er klar til servering.