Marcipandrøm med jordbær og lime

Ingredienser til glutenfri marcipandrøm med jordbær og lime

150 g marcipan
100 g sukker
65 g blødt smør
2 æg
75 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
3 blade husblas
2 dl piskefløde
½ vaniljestang
2 dl cremefraiche 18%
60 g rørsukker
1 usprøjtet lime
½ dl limesaft
150 g jordbær

Fremgangsmåde til glutenfri marcipandrøm med jordbær og lime

Blend marcipan, sukker og blødt smør sammen til en ensartet masse og rør æggene i et ad gangen. Bland kartoffelmel og bagepulver, sigt det i marcipanmassen og rør dejen jævn. Fordel dejen i en smurt springform på 23 cm, bag den i 20 min. ved 200° og lad den afkøle helt. Sæt husblassen i blød i koldt vand. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem i cremefraichen sammen med sukker og 1 tsk. revet limeskal. Smelt husblassen med limesaften og pisk den i cremefraichen. Pisk fløden og vend den i og fordel moussen over den kolde bund. Sæt kagen på køl i et par timer, pynt med jordbær og servér.