Ingredienser:
4 æg
250 g. sukker
250 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
3 æbler
100 g. smør
100 g. sukker
100 g. hakkede nøddekerner
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. fløde
Forklaring:
Pisk de hele æg tykke og skummende med sukker. Bland melet med bagepulver og skrællede æbler der er skåret i tynde både.
Vend forsigtigt melblandingen i æggene Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir ca 20*30 cm.
Bland smør, sukker, hakkede nøddekerner, vanilje og fløde I en gryde og giv det et opkog Fordel blandingen over dejen Bag kagen i den nedereste halvdel af ovnen ved 175 grader C 40-45 minutter.
Skær kagen i kvadrater når den er kold kagen er fryse-egnet
Tips:
kagen kan serveres med is og creme fraiche