kylling på cremet porrebund

DSC_3507,1

Ingredienser:
4 stk. Kyllingefilet uden skind og ben
1 Porre
5 dl. Piskefløde
150 gram Bacon i tern
1 dl. Hvidvin. tør
Salt, Peber
Revet ost, mozzarella 45+

Forklaring:
Brun kyllingerne på begge sider, og læg dem ovenpå porre-bacon blandingen i fadet. drys med den revne ost.Forklaring
Rens porren og skær den i tynde skiver. svits baconen på en tør pande.tilsæt vin og fløde, og kog blandingen og smag til med salt og peber. kom blandingen i bunden af et smurt ildfast fad.

Sæt fadet i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i ca 25 min.

Server med løse ris, lune flutes og salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *