Butterdejsæske med røget laks og rejer

Ingredienser:
3 butterdejsplader
1 æg
6 skiver røget laks
1 dl. piskefløde
2 spsk. mayonaise
100 g. rejer, fint hakket
1 spsk. peberrod, revet
2 spsk. dild, hakket
citronsaft
1 hovedsalat
1-2 citroner

Forklaring:
Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn.

Rul 2 butterdejsplader ud til dobbelt størrelse på den lange led. Del hver plade i tre. af den 3 plade skærer du strimler ca 1 cm brede som du læger i kanten af de skårne plader.
Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem 15 – 20 min. Lad dem køle af.

Pisk fløden og bland mayonnaisen i. Rør rejerne i. Smag til med peberrod, dild og citronsaft.

Tryk midterstykkerne af æskerne lidt ned, læg en skive laks i bunden ad æskerne og fordel rejesalaten over.

Server salat og citronbåde til
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *