Ingredienser:
600 g. Svinekoteletter
1. ds. Ananas. konserves
1. glas Champignon
2,5 dl. Piskefløde
1. stk. Bouillonterning
Karry, Salt, Peber
Jævning:
Maizena mel
Tilbehør:
7. dl. Vand
4. dl. Ris
1. tsk. Salt
Forklaring:
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld saften fra ananas og championens og gem den.
Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne.
Rist champignons på panden og fordel over.
Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.
stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.
Serveres i egen skål.